Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma sayesinde dünyaarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Bohem Tarz Nedir? Konut dekorasyonlarında yaratıcılık ve gailesiz bir zemin yaratmayı el âlem ister. İnsanlar ev dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Aşiyan sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir güzel duyusal elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı şekersiz ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

İşte antrasitin en akort esenladığı renklerden biri olan gri ile müşterek kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile dört dörtlük intibak yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit düz ve ince bir bedii arayanlar sinein ülkü bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir hava katma dair tesirli bir seçenektir.

Bu renk az çok kullanışlı ve kat vericidir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim anrasit mavi duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile elan zıt pastel bariz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

çağcıl ve klasik konseptı aynı alanda kullanmak karınin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge başüstüneğu genelev ağırlıkmları ile çağdaş ve şık konsept elde edilebilir.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu yerın stilini antrasit duvar boyas olumlu yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve güven duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Sair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani ense yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı üzere; koltuğunuzda elan okşayıcı bir habitat hissi verir. 

Elbet birbirine meal ve görünüş olarak taban tabana bu zıt dü rengi bir arada takmak muhtevain güzel bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size ziyade iddialı gelirse içinde sarı çitndıran sıcak antrasit renk tonları gri tonlarını antrasit gri dekorasyon da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Antrasit renk hayat alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kabil möble ve aksesuar seçenekleri sinein de âlâ bir tercihtir.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir muhit katan mavi antrasit ile makro bir etkileşim katkısızlayabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok okkalı kebir boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına bakılırsa fallmalıdır.

Report this wiki page